Metallien 3D-tulostusta kovaan käyttöön

Delva tulostaa teollisuuden tarpeisiin. Tarjoamme laajan palvelukokonaisuuden metallien 3D-tulostukseen. Kaikki tämä teollisuutta palvelevalla osaamisella ja asenteella. Me otamme tulostuksen vakavasti. Me teemme 3D-tulosteita kovaan käyttöön.

 

 

 

Metallien 3D-tulostusta teollisuuden tarpeisiin

Tulostus on teollinen prosessi. Sillä valmistetaan muodoltaan vapaita, mutta mekaanisilta ominaisuuksiltaan perinteisiä menetelmiä vastaavia kappaleita teollisuuden tarpeisiin. Kappaleet ovat suoraan tulostettuina lujia. Erilaisilla jälkikäsittelyillä voidaan ominaisuuksia muokata edelleen. Kun lisäävän valmistuksen ja monipuolisen materiaalivalikoiman mahdollisuudet hyödynnetään, taataan teollinen kilpailukyky myös tulevaisuudessa.

Milloin 3D-tulostus on parempi vaihtoehto?

3D-tulostuksella tuotetaan monimutkaiset kappaleet, joita on perinteisillä menetelmillä vaikea tai jopa mahdoton valmistaa. Jos kappale on geometrialtaan yksinkertainen, helposti ja nopeasti koneistettava, sitä on harvoin sellaisenaan järkevä tulostaa. 3D-tulostus on parhaimmillaan, kun perinteisistä tuotteista jätetään jäljelle vain tarkoitus ja toiminnallisuus. Tällöin kappale suunnitellaan ilman työstettävyys- tai materiaalirajoitteita.

Lisäävän valmistuksen (AM) kokonaisuus hallinnassa sinua varten

Delva palvelee sinua koko prosessin ajan. Autamme suunnittelussa, varmistamme, että tuotantoerät vastaavat sovittua ja laatu on läpi tuotantoerien samalla tasolla.

3D-tulostusta moniin käyttötarkoituksiin

Metallin 3D-tulostus soveltuu moniin käyttötarkoituksiin. Tulostetulla kappaleella on normaalit metallin ominaisuudet. Tulosteet ovat tasalaatuisia ja kestäviä. 3D-tulostus soveltuu erittäin hyvin kappaleille, jotka perinteisillä tuotantomenetelmillä olisivat vaikeita tai mahdottomia toteuttaa.

3D-tulostuksen edut

lightbulb_outline

Tulostamisella uusia mahdollisuuksia

Metallien 3D-tulostus ei rajoita suunnittelua. Melkein mitä tahansa on mahdollista toteuttaa tulostamalla. Ja muutosten teko on helppoa.

playlist_add_check

Tulostaminen korvaa kokoonpanovaiheita

Metallien 3D-tulostuksella voidaan rakentaa kokonaisuuksia, joihin muilla tuotantomenetelmillä liittyisi kokoonpanovaiheita.

all_inclusive

Tulosteissa ei ole saumoja

Tulostetuissa metallituotteissa ei ole saumoja, jotka voisivat heikentävää tuotteen kestävyyttä.

toll

Tuloste on kustannustehokas

Metallien 3D-tulostus on edullisempaa perinteisiin tuotantomenetelmiin verrattuna, kun tuote on vaativa valmistaa.

Haasta meidät. Me tuotamme sinulle kappaleen kuin kappaleen*.

*järjen rajoissa