3D-tulostusta

kovaan käyttöön

+
Delva on kokenut asiantuntijasi ja kumppanisi teollisessa metallin 3D-tulostuksessa. Tarjoamme pintaa syvemmälle menevää yhteiskehittämistä optimaalisten ratkaisujen löytämiseksi asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Metallin 3D-tulostus, joka tunnetaan myös metallin lisäävänä valmistuksena, tuo uuden ulottuvuuden valmistustekniikoihin ja mahdollistaa täysin uudenlaisia rakenteita ja ratkaisuja. Paranna yrityksesi kilpailukykyä yhdessä Delvan kanssa hyödyntäen tätä kehittynyttä teknologiaa.

Kattava tuki 3D-tulostukseen

Delva on osa asiakkaiden kehittyvää arvoketjua ja tarjoaa palveluja ja tukea kaikessa 3D-tulostukseen liittyvässä. Olemme kumppanisi tavalla, joka toimii sinulle parhaiten. Muotoiletko tai suunnitteletko uusia rakenteita ja ratkaisuja, kehitätkö nykyisiä – vai tarvitsetko kenties varaosia? Mihin tukea tarvitsetkin, olemme auttamassa sinua.

 

Maksimoi teollisen 3D-tulostuksen mahdollisuudet

Laaja tulostusmateriaalivalikoimamme, syvällinen tekninen asiantuntemuksemme sekä kokemuksemme lisäävän valmistuksen hyödyistä auttaa sinua maksimoimaan teollisen 3D-tulostuksen tarjoamat mahdollisuudet organisaatiossasi.

3D-tulostuksen hyödyt

Parempia ratkaisuja

3D-tulostus ei rajoita suunnittelua. Voit tuottaa melkein minkä tahansa geometrian. Ja muutosten tekeminen on helppoa.

Vähentää kokoonpanotarvetta

3D-tulostuksen avulla voit rakentaa käyttövalmiita kokonaisuuksia, jotka muilla tuotantomenetelmillä vaatisivat väistämättä kokoonpanoa.

Kestävää kehitystä

Metallitulostaminen tukee kestävän kehityksen pyrkimyksiä kaikissa elinkaaren vaiheissa.

Kustannustehokas

Perinteisiin menetelmiin verrattuna metallin 3D-tulostus on kustannustehokasta, eritoten kun osan muulla tavalla valmistaminen on vaativaa.

Lataa ilmainen opas:

Metallin 3D-tulostus on kypsä tuotantoteknologia, joka nostaa kilpailukykysi uudelle tasolle

On jopa ennustettu, että lisäävä valmistus tulee jossain määrin disruptoimaan valmistuksen sellaisena, kuin olemme sen tunteneet. Me toivomme, että avaamalla teknologiaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia tämä opas vastaa joihinkin kysymyksiinne ja herättää kiinnostuksenne metallin 3D-tulostusta kohtaan.

Varaa ilmainen metallin 3D-tulostuksen konsultointi

 

Etkö ole varma, mistä aloittaa? Tai ehkä sinulla on jo idea, kuinka hyödyntää 3D-tulostusta yrityksessäsi ja sinulla on vain muutama kysymys? Voit vapaasti kysyä meiltä mitä vaan metallin 3D-tulostuksesta.

 

Viimeisimmät uutiset: