3D-tulostusta

kovaan käyttöön

+

Delva on kokenut asiantuntijasi ja kumppanisi teollisessa metallin 3D-tulostuksessa. Tarjoamme pintaa syvemmälle menevää yhteiskehittämistä optimaalisten ratkaisujen löytämiseksi asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Metallin 3D-tulostus, joka tunnetaan myös metallin lisäävänä valmistuksena, tuo uuden ulottuvuuden valmistustekniikoihin ja mahdollistaa täysin uudenlaisia rakenteita ja ratkaisuja. Paranna yrityksesi kilpailukykyä yhdessä Delvan kanssa hyödyntäen tätä kehittynyttä teknologiaa.

Kattava tuki 3D-tulostukseen

Delva on osa asiakkaiden kehittyvää arvoketjua ja tarjoaa palveluja ja tukea kaikessa 3D-tulostukseen liittyvässä. Olemme kumppanisi tavalla, joka toimii sinulle parhaiten. Muotoiletko tai suunnitteletko uusia rakenteita ja ratkaisuja, kehitätkö nykyisiä – vai tarvitsetko kenties varaosia? Mihin tukea tarvitsetkin, olemme auttamassa sinua.

 

Maksimoi teollisen 3D-tulostuksen mahdollisuudet

Laaja tulostusmateriaalivalikoimamme, syvällinen tekninen asiantuntemuksemme sekä kokemuksemme lisäävän valmistuksen hyödyistä auttaa sinua maksimoimaan teollisen 3D-tulostuksen tarjoamat mahdollisuudet organisaatiossasi.

3D-tulostuksen hyödyt

Parempia ratkaisuja

3D-tulostus ei rajoita suunnittelua. Voit tuottaa melkein minkä tahansa geometrian. Ja muutosten tekeminen on helppoa.

Vähentää kokoonpanotarvetta

3D-tulostuksen avulla voit rakentaa käyttövalmiita kokonaisuuksia, jotka muilla tuotantomenetelmillä vaatisivat väistämättä kokoonpanoa.

Kestävää kehitystä

Metallitulostaminen tukee kestävän kehityksen pyrkimyksiä kaikissa elinkaaren vaiheissa.

Kustannustehokas

Perinteisiin menetelmiin verrattuna metallin 3D-tulostus on kustannustehokasta, eritoten kun osan muulla tavalla valmistaminen on vaativaa.

Metallin 3D-tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Autamme sinua löytämään hyödyt, joilla on sinulle merkitystä.

Varaa ilmainen metallin 3D-tulostuksen konsultointi

Etkö ole varma, mistä aloittaa? Tai ehkä sinulla on jo idea, kuinka hyödyntää 3D-tulostusta yrityksessäsi ja sinulla on vain muutama kysymys? Voit vapaasti kysyä meiltä mitä vaan metallin 3D-tulostuksesta.

Haasta meidät. Me tuotamme sinulle kappaleen kuin kappaleen*.

*järjen rajoissa

Tätä sivustoa suojaa reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä sekä palveluehtoja sovelletaan.

Viimeisimmät uutiset: