Olemme asiantunteva tulostuskumppanisi

+

Ota yhteyttä, kun tarvitset 3D-tulostuspalvelua ja osaavaa kumppania. Keskitymme kanssasi niihin tavoitteisiin, haasteisiin, ideoihin ja strategiaan, jotka sinulla juuri nyt on. Me haluamme vastata yrityksesi erityistarpeisiin ja löytää kustannustehokkaat tavat palvella yksittäisistä kappaleista volyymituotantoon.

Delva palvelee sinua kaikessa metallitulostukseen liittyvässä

Autamme sinua etsintä-, kokeilu-, iterointi- ja tuotekehitysvaiheista aina mielekkäisiin sovelluksiin ja metallin 3D-valmistuksen skaalaamiseen. Metallin 3D-tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Autamme sinua löytämään ne ulottuvuudet, joilla on sinulle merkitystä.

Jos 3D-tulostus on jo kiinteä osa yrityksesi keinovalikoimaa, valmistamme komponenttinne ammattitaidolla ja suurella huolellisuudella.

Innovointi

Kehitämme yritysten valmiutta tunnistaa milloin ja miten metallitulostusta voidaan hyödyntää komponenteissa, kokoonpanoissa ja valmistuksen työkaluissa.

Muotoilu ja suunnittelu

Tarjoamme teknistä asiantuntemustamme kustannustehokkaiden ja parhaalla ja tehokkaimmalla tavalla toimivien komponenttien kehittämiseen.

Metallin 3D-tulostus

Delva tulostaa teollisuudelle. Tarjoamme laajan valikoiman 3D-tulostuspalveluja, jotka sopivat yksittäisistä kappaleista täysimittaiseen sarjatuotantoon. Aina teollisuutta palvelevalla tietotaidolla ja asenteella.

Jälkikäsittely

Delvalta saat halutessasi tulosteesi millä tahansa viimeistelyllä tarpeesi mukaan ja käyttövalmiina. Yksinkertaista hankintaprosessiasi hankkimalla komponentteja, joilla on valmiina kaikki tarvittavat jälkikäsittelyt.

Testaus ja sertifiointi

Varmistamme laadun huipputeknologiaa olevilla tulostimillamme, korkealaatuisilla materiaaleilla, ammattimaisella ja kurinalaisella työskentelyllä sekä asianmukaisella prosessivalvonnalla. Lisäksi saat komponenteillesi tarvitsemasi laaduntarkastuksen ja todistukset.

Ota yhteyttä ja autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun yrityksellesi.

Jarmo Kastell

Jarmo Kastell

toimitusjohtaja

jarmo.kastell@delva.fi
+358 50 314 3487