Olemme kokenut asiantuntija ja kumppani teollisuuden 3D-tulostukseen

+

Delva perustettiin vuonna 2017 ja se omaa vankan metallitulostamisen sekä konepaja- ja terästeollisuuden taustan. Painotamme toiminnassamme laatua ja tähtäämme merkittävään kasvuun. Tiivis ja syvällinen yhteistyömme suunnittelutoimistojen, yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa tukee tavoitteitamme.

Laatu ja kestävyys ovat toimintamme kulmakiviä. Olemme ISO 9001 ja ISO 14 001 sertifioitu yritys.

Tulostamme kovaan käyttöön.

Metallitulostus on vähemmällä, viisaammin – koko elinkaaren ajan

Edistämme 3D-tulostusteknologian käyttöönottoa, koska tiedämme, että tämä teknologia tuo merkittäviä mahdollisuuksia ja kilpailuetua teollisuudelle. Valmistamme osia kovaan käyttöön ja tarjoamme laajan valikoiman palveluja metallitulostukseen. Kaikki tämä teollisuuslähtöisellä osaamisella ja asenteella.

Delvan ympäristöpolitiikka

Metallitulostus valmistusmenetelmänä tukee kestävän kehityksen periatteiden toteutumista. Toimimme aktiivisesti asiakkaidemme kanssa luodaksemme hiilijalanjälkeä pienentäviä ja hiilikädenjälkeä kasvattavia ratkaisuja tuotteiden koko elinkaari huomioiden.

Olemme tunnistaneet ja huomioineet toimintamme ympäristövaikutukset ja kannamme vastuuta ympäristöasioiden jatkuvasta kehittämisestä. Toimimme ympäristön pilaantumista ehkäisevästi lainsäädännön, viranomaismääräysten sekä muiden sidosryhmien ja ISO 14001 standardin vaatimusten mukaisesti.

Minimoimme oman toimintamme aiheuttaman ympäristökuormituksen. Opastamme ja kannustamme henkilökuntaamme sekä sidosryhmiämme tunnistamaan ja huomioimaan työnsä ympäristövaikutukset ja työskentelemään vastuullisella tavalla.

Päämäärämme

 

Me Delvassa haemme merkittävää roolia metallin 3D-tulostuksen eturintamassa.

Tiedämme, mitä valtavia mahdollisuuksia metallitulostus tarjoaa ja mitä lukuisia haasteita tämä teknologia voi ratkaista. Tavoitteenamme on tehdä laajalti tiettäväksi edut ja hyödyt, joita 3D-tulostus tarjoaa.

Yhdessä teollisen ekosysteemimme kanssa, meillä on laaja valikoima mahdollisuuksia ja osaamisalueita. Työnnämme alaa eteenpäin haastamalla rajoja teknologisilla innovaatioilla ja markkinoiden johtavilla ratkaisuilla.

Metallin 3D-tulostusta kehitetään EU:n Vipuvoimalla

Delva kehittää määrätietoisesti metallin 3D-tulostamista ja panostaa osaamiseen sekä investoi kapasiteettiin. Euroopan aluekehitysrahaston tuki on kasvuhakuiselle yhtiölle kullanarvoista.