Säästä tilaa, vähennä painoa 3D-tulostamalla – positiivinen vaikutus kertautuu

Printed and machined hydraulic block.

7.5.2020

Haluatko parantaa toiminnan tehokkuutta, vähentää painoa ja yksinkertaistaa kokoonpanoa – kaikki tämä kohtuulliseen hintaan? Tapauksemme esimerkki, hydraulilohko, toteuttaa kaiken tämän:

Tukeakseen asiakasta luomaan arvoa, Etteplan laski ja kehitti rakenteen. Suunnittelu optimoitiin tulostamista varten yhdessä Delvan kanssa. Delva tulosti ja lämpökäsitteli sekä irrotti kappaleet alustastaan. Viimeisen koneistuksen suoritti yhteistyökumppanimme. Koko prosessi osoitti todellista verkostoitumista. Asiakas sai kaiken tämän tuen yhdestä osoitteesta.

Tulostamisella saa aikaan tulosta. Aloita suorituskyvyn parantaminen, vähennä tarvittavaa tilaa ja painoa. Rakennetta ja käytettävää materiaalia optimoimalla on lukuisissa esimerkkitapauksissa päästy murto-osaan alkuperäisen kappaleen koosta ja massasta. Kuitenkaan suorituskyvystä ei ole jouduttu tinkimään lainkaan, päinvastoin hyötysuhteet ovat parantuneet. Myönteiset vaikutukset eivät jää vain tulostettavaan komponenttiin. Tunnetusti aisan päässä olevaa painoa kevennettäessä vaikutus moninkertaistuu koneen päärungossa. Seurauksena on kautta linjan pienempien ja kevyempien koneiden ja laitteiden mahdollistaminen. Tämä yhdessä parantuneiden hyötysuhteiden kanssa vähentää merkittävästi energiankulutusta. Nämä kaikki ovat yhteisiä tavoitteitamme.

 

Kehitämme mielellämme parempia ratkaisuja kanssasi.

Ota yhteyttä info@delva.fi tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Kuvassa tulostettu ja koneistettu hydraulilohko.