3D-tulostus ottaa lisävauhtia TEKNOLOGIA22 -messuista – Delva innolla mukana

Teknologia 22 ja teollinen 3D-tulostus

27.4.2022

Messukeskuksessa 3.–5.5. 2022 pidettävät Teknologia22 -messut kokoavat vahvasti myös 3D-tulostuksen osaajat ja aiheesta kiinnostuneet yhteen. Delva tervehtii tapahtumaa innolla, sillä mikä voisikaan olla mukavampaa, kuin päästä kohtaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin ihmisiin tämän innoittavan teeman äärellä.

Delva esittelee ständillään 7d118 laajan ja kauttaaltaan mielenkiintoisen kattauksen materiaaleja ja rakenteita teollisuuden vaativimpiinkin käyttökohteisiin. Keskustelemme kanssasi yhtä lailla metallitulostuksen mahdollisuuksista yleisesti kuin erityisesti sinun yrityksesi tai käyttökohteesi tarpeista. Kokemuksemme ja näkemyksemme on käytettävissäsi.

Erikseen on syytä nostaa esiin CTO Markku Lindqvistin torstaina 5.5. Tech Cornerissa FIRPA ry:n järjestämässä luentosarjassa kello 15 pitämä esitys “Virtausteknisesti optimoitu yhdyskappale ja 3D-metallitulostuksen simulointi”. Markku avaa simuloinnin hyötyjä ja prosesseja ja esitys huipentuu asiakkaamme välittämiin näkemyksiin niin stagella kuin esityksen jälkilöylyissä Delvan ständillä. Vaikka viimeisiä messuminuutteja jo tuolloin viedään, älä jätä tilaisuutta käyttämättä. Niille, jotka eivät paikalle pääse, pyrimme tuottamaan myöhemmin materiaalia nettisivuillemme.

Halutessasi voit varata keskusteluajan Calendlystä (jos toivot tiettyä henkilöä, mainitse tämä) tai soittamalla sekä laittamalla sähköpostia. Olemme paikalla seuraavasti:

HenkilöTiistai 3.5.Keskiviikko 4.5.Torstai 5.5.
Jarmo Kastellxx
Eetu Kivirasixx
Markku Lindqvistxx
Marja-Leena Mäkinenxxx

(Muutokset mahdollisia)

Nähdään Teknologia22:ssa, ständillä 7d 118. Tervetuloa!