Delva laajentaa metallitulostuksen konepuistoaan

Hämeenlinnalainen Delva Oy jatkaa koneinvestointiensa sarjaa ja tarjoaa täten entistä vahvempaa kumppanuutta teollisuuden uudistamiseen metallin 3D-tulostusta hyödyntämällä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Sopimus konehankinnasta allekirjoitettiin Alihankintamessujen aloituspäivänä 21.9.2021.

Delva laajentaa metallitulostuksen konepuistoaan

Delvan toimitusjohtaja Jarmo Kastell ja Tamsparkin toimitusjohtaja Jussi Tammisalo allekirjoittivat laitehankintasopimuksen Alihankintamessujen avajaispäivänä Tampereella.

Vuonna 2017 perustettu yritys Delva Oy hankki ensimmäiset jauhepetiteknologialla toimivat EOS GmbH:n tulostimensa ja aloitti metallitulostamisen vuonna 2019. Delvan toimitusjohtaja Jarmo Kastell kertoo metallitulostuksen ottavan hyvin jalansijaa perinteisten valmistusmenetelmien rinnalla ja kapasiteetin kasvattamisen olevan tärkeä askel yrityksessä. “Delvan materiaalivalikoima on Suomen laajin ja tarjoaa teollisuudelle uusia mahdollisuuksia rakentaa ratkaisujaan äärimmäisiinkin olosuhteisiin. Useiden koneiden avulla palvelemme asiakkaitamme aina joustavasti ja luotettavasti.”

Delvan valinta on edelleen johtavan laitevalmistajan EOS GmbH:n tulostin M290. Delvan teknologiajohtaja Markku Lindqvist toteaa: “EOS:n etumatka laitteistojen kehityksessä, laatu, erinomainen yhteistyö ja erityisesti vahvuus, jonka materiaalitutkimukseen ja kehitykseen keskittyvä EOS Turku tarjoaa, on päätöksemme perusta. Delvan ydin on syvä osaaminen ja sen väsymätön edelleen kehittäminen. Yhteistyö EOS:n kanssa on saumatonta. Toimimme asiakkaan tarpeista lähtien, ja tulemme myös jatkossa tekemään mahdottomasta mahdollista, kun asiakkaiden tarpeet niin edellyttävät. Tässä EOS on paras kumppani.”

Delva on kokenut asiantuntija ja kumppani teollisessa metallin 3D-tulostuksessa. Delva tarjoaa pintaa syvemmälle menevää yhteiskehittämistä optimaalisten ratkaisujen löytämiseksi asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Metallin 3D-tulostus, joka tunnetaan myös metallin lisäävänä valmistuksena, tuo uuden ulottuvuuden valmistustekniikoihin ja mahdollistaa täysin uudenlaisia rakenteita ja ratkaisuja. Paranna yrityksesi kilpailukykyä yhdessä Delvan kanssa hyödyntäen tätä kehittynyttä teknologiaa.

 

Lisätietoja:

CEO Jarmo Kastell, puh. +358 50 314 3487, jarmo.kastell@delva.fi