Mahdollistamme menestystä metallin lisäävällä valmistuksella

Delva metal 3d printing low angels, super alloys and copper among others.

12.11.2021

TULE TAPAAMAAN MEITÄ FORMNEXT 2021 MESSUILLE 16.-19.11. TAVATAAN JA KESKUSTELLAAN, MITEN VOIMME YHDESSÄ NOPEUTTAA TEOLLISEN METALLIN 3D-TULOSTUKSEN HYÖDYNTÄMISTÄ ORGANISAATIOSSANNE. 

Formnext 2021 on suurin kansainvälinen lisäävän valmistuksen messutapahtuma. Se järjestetään Frankfurtissa, Saksassa. Delvan tiimin löydät hallista 12.1 osastolta A18.

Syvällistä metallin 3D-tulostuksen asiantuntemusta

Esittelemme Formnext 2021 -messuilla useita metallitulostuksen asiakassovelluksia, jotka osoittavat tämän teknologian tarjoamat mahdollisuudet. Näiden esimerkkien innoittamana vierailijamme voivat tutustua:

  • teollisuuden tarpeista lähtevään runsaaseen materiaalivalikoimamme: korkean suorituskyvyn nikkeliseoksiin IN939, IN738LC ja IN718, laajaan valikoimaan teräksiä sekä titaaniin, kupariin ja alumiiniin  
  • rajoja rikkoviin AM-komponentteihin, kuten tulostus ilman vaikeasti poistettavia tukirakenteita 
  • simulaation tarjoamiin valtaviin mahdollisuuksiin sekä toteutettuihin ratkaisuihin 
  • kustannustehokkaisiin hybridikomponentteihin 

Tutustu Delvan materiaalitarjontaan:

Näytteillä olevat asiakkaidemme komponentit on suunniteltu ja valmistettu erittäin haastaviin olosuhteisiin ja niissä kiteytyy upeasti laitevalmistajien ratkaisujen uudistaminen metallin 3D-tulostuksen avulla sekä digitaalisen valmistuksen ja simuloinnin tuomat mahdollisuudet.

Kaikkein tärkeimpiä kohtaamisissa ovat kuitenkin asiakkaidemme tavoitteet ja metallin 3D-tulostamisen potentiaali asiakkaan ratkaisuissa. Yhdistämällä toimialakokemus, taito suunnitella kappaleita tulostusta varten, syvällinen materiaali- ja tulostusosaaminen, syntyy aitoja innovaatioita.

Löydät Delvan Fromnext 2021 profiilin täältä.

Delva on osa asiakkaidensa kehittyvää arvoketjua ja tarjoaa palveluita sekä tukea koko AM-prosessin ajan. Tarjoamme pintaa syvemmälle menevää yhteiskehittämistä löytääksemme optimaaliset ratkaisut yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin.

Tavataan messuilla turvallisesti. Tule osastollemme tapaamaan tiimiämme tai varaa tapaaminen etukäteen täältä.

 

Haasta meidät ja kysy mitä tahansa lisäävästä valmistuksesta.

 

Varaa tapaaminen kanssamme Formnext 2021 -messuilla

Formnext