Tule tapaamaan asiantuntijamme Tampereen alihankintamessuille

9.9.2021

Delva osallistuu Alihankintamessuille Tampereella 21.-23. syyskuuta. Suomen johtava teollinen tapahtuma tarjoaa kävijöille ainutlaatuisen yleiskuvan alan näkymistä ja tulevaisuudesta näiden kolmen päivän aikana.

Oletko jo tutustunut hyötyihin, joita metallin 3D-tulostus perinteisten valmistusmenetelmien rinnalla teollisuudelle tarjoaa? Se on teknologia, joka antaa yrityksille todellista kilpailuetua.

Tule tapaamaan ja haasta meidät. Kysy meiltä mitä tahansa metallitulostuksesta ja me vastaamme. Samalla voimme esitellä lukuisia tulostamalla valmistettuja teollisuustasoisia komponentteja, jotka toimivat erittäin haastavissa ympäristöissä, lisäävät prosessitehokkuutta ja tuovat selkeitä kustannussäästöjä.

Täytä ilmoittautumislomake täältä ja tulosta viivakoodilippu. 

Löydät meidät C-hallista Hämeenlinnan yhteisosastolta C-220.

Messuillaan turvallisesti!
Täältä löydät tietoa siitä, kuinka vierailla Alihankintamessuilla turvallisesti pandemian aikana.

Jarmo Kastell

Jarmo Kastell

toimitusjohtaja

Markku Lindqvist

Markku Lindqvist

teknologiajohtaja

Marja-Leena Mäkinen

Marja-Leena Mäkinen

kaupallinen johtaja

Me Delvassa tulostamme taidolla metallisia 3D -komponentteja teollisuudelle. Delva on osa asiakkaiden kehittyvää arvoketjua ja tarjoaa palveluja ja tukea kaikessa 3D-tulostukseen liittyvässä. Suomen laajimman materiaalivalikoiman, syvän tulostusosaamisen ja 3D-tulostuksen mahdollisuuksien ymmärtämisen avulla voimme maksimoida teollisen 3D-tulostuksen hyödyt organisaatiossasi.

Osallistumme myös:

Formnext21
16. – 19.11.2021, Frankfurt am Main
Formnext