Varaa ilmainen metallin 3D-tulostuksen konsultointi

 

Delva on osaava teollisuuden metallitulostuskumppani. Vaativissa ratkaisuissa ja haastavilla materiaaleilla tulostusprosessin syvällinen hallinta on yhtä tärkeää kuin osan huolellinen suunnittelu. Parhaat lopputulokset syntyvät, kun nämä kaksi osaamisaluetta kohtaavat.

Etkö ole varma, mistä aloittaa? Tai ehkä sinulla on jo idea, kuinka hyödyntää 3D-tulostusta yrityksessäsi ja sinulla on vain muutama kysymys?

Voit vapaasti kysyä meiltä mitä vaan metallin 3D-tulostuksesta.

Metallin 3D-tulostus – kun kappaleen tarkoitus ja tehtävä ratkaisevat

Tulostamme Delvassa metallisia komponentteja jauhepetimenetelmällä (PBF) kovaan käyttöön.
Jauhepetisulatus on markkinoiden johtava ja kypsin teollisuustason 3D-tulostusmenetelmä. Tämän teknologian avulla voidaan suunnitella ja tulostaa toistuvasti metallikomponentteja, jotka ovat täysin tiheitä, korkea- ja tasalaatuisia, jopa silloin, kun sovellus vaatii erittäin monimutkaista geometriaa. Näiden vahvuuksien ansiosta kasvava määrä teollisuudenaloja hyödyntää metallitulostusta kilpailukykyään parantaakseen.

Syvä tekninen asiantuntemus

Tulostamalla on mahdollista tuottaa optimaalisia metallikomponentteja parhaiten soveltuvista materiaaleista kilpailukykyisellä hintatasolla perinteisiin menetelmiin nähden. Siksi kannattaa usein harkita tarkasti materiaalia jo suunnittelupöydällä ja hyödyntää materiaalin suorituskyky täysimääräisesti. DfAM:n (Design for Additive Manufacturing) avulla komponenttisi ja prosessisi suorituskyky nousee aivan uudelle tasolle.