Delva Oy 3D-tulostaa metallia kovaan käyttöön

Konepuistohankkeen ensimmäinen vaihe on valmis

Hämeenlinna— 17.9.2019 — Delva Oy on saanut konepuistohankkeensa ensimmäisen vaiheen valmiiksi Hämeenlinnan Moreenin teollisuusalueella. Tuorein investointi, keskiluokan EOS M290 metallitulostin, kasvattaa yrityksen kapasiteettia merkittävästi ja mahdollistaa entistä joustavamman palvelun asiakkaille. Kuluvan vuoden huhtikuussa Delva tiedotti EOS M270 -tulostimen käyttöönotosta.

Delva Oy:n teknologiajohtaja Markku Lindqvist painottaa kahden teollisuustasoisen tulostimen merkitystä: ”Delva Oy:n erityinen vahvuus on syvä materiaaliosaaminen. Tulostamme Suomessa yleisimpien tulostinmetallien, alumiinin ja ruostumattoman teräksen, lisäksi muun muassa Inconelia ja titaania ja tuemme asiakkaitamme näiden soveltamisessa. Materiaalioptimointi lisää 3D-tulostamisen hyötyjä merkittävästi. Materiaalien vaihdot ovat aikaa vieviä ja lisäävät kustannuksia. Kahdella koneella palvelemme laajemmalla materiaalikirjolla äärimmäisen kilpailukykyisillä toimitusajoilla.”

Tulostuksella asiakkaiden ratkaisut uudelle tasolle

Metallien 3D-tulostus saa päivä päivältä enemmän huomiota myös Suomessa. Sovelluksia on jo paljon ja ymmärrys teknologian soveltumisesta protoilun lisäksi myös sarjatuotantoon on kasvanut. ”Onnistumiset tapauksissa, joissa tarvitaan esimerkiksi kanavistoja tai kennostoja tai muuten vain muotoja, joita ovat vaikea tai mahdoton koneistamalla tehdä, puhuvat omaa kieltään. Tulostaminen vie teollisuutemme ratkaisuissaan uudelle tasolle.” toteaa Delva Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kastell.

Delva on kumppani

Delva Oy:n tarjoama lisäävän valmistuksen ketju käsittää tulostuksen lisäksi koulutukset ja konsultaation, suunnittelun, tulostettujen komponenttien jälkikäsittelyn sekä laatuun liittyvät testaukset ja dokumentit asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Erityisosaaminen löytyy materiaali- ja lämpökäsittelyteknologiasta. Täten Delvan tulosteet soveltuvat myös teollisuuden vaativimpiin käyttökohteisiin.

 

Lisätietoja ja kuvia:

CEO Jarmo Kastell, +358-50 3143487, info@delva.fi