Delva Oy aloittaa metallien 3D-tulostuksen Hämeenlinnassa

Delva Oy aloittaa metallien 3D-tulostuksen Hämeenlinnassa

EOS:n tulostin vastaanotettu Delva Oy:n tuotantotiloissa

Hämeenlinna— 12.4.2019 — Delva Oy on juuri vastaanottanut ensimmäisen metallitulostimen tuotantotiloissaan Hämeenlinnan Moreenin teollisuusalueella. Kone on keskikokoluokan kone tyypiltään EOS M270 ja aloittaa Delva Oy:n tuotantokoneiden sarjan. Seuraavan tulostimen EOS M290:n toimitus on ajoitettu syyskuulle 2019.

Toimitusjohtaja Jarmo Kastell iloitsee tuotannollisten toiminnan aloittamisesta: ”Olemme tehneet tiivistä ja määrätietoista yhteistyötä suomalaisen teollisuuden kanssa kehittäen tulostettavia tuotteita. Koneen asennuksen jälkeen tuotanto voi alkaa.”

Uusia mahdollisuuksia teollisuuden kilpailukyvyn kehittämiseen

Metallien 3D-tulostus on Suomessa vielä rajallisesti tunnettu mahdollisuus kehittää yritysten kilpailukykyä. ”Tulostetut metallikomponentit ovat mekaanisilta ominaisuuksiltaan verrattavissa perinteisin menetelmin valmistettuihin. Ne ovat kuitenkin muodoiltaan vapaita. Tuotekehitykselle tämä antaa täysin uusia mahdollisuuksia tehdä lukuisilla tavoilla parempia tuotteita. Tulostaminen tukee myös kestävän kehityksen ja kiertotalouden tavoitteita.”, kertoo Delva Oy:n teknologiajohtaja Markku Lindqvist.

Toimitukset alkavat

Toimitukset alkavat lähiviikkoina. Delva Oy:n tarjoama lisäävän valmistuksen ketju käsittää tulostuksen lisäksi koulutukset ja konsultaation, suunnittelun, tulostettujen komponenttien jälkikäsittelyn sekä laatuun liittyvät testaukset ja dokumentit asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

 

Lisätietoja ja kuvia:

CEO Jarmo Kastell, +358-50 3143487, info@delva.fi