Metallin 3D-tulostuskumppani Delva Alihankinnassa ständillä C 220

Metallin 3D-tulostuskumppani Delva Alihankinnassa - C 220

23.9.2022

ALIHANKINTA 2022 Teollisuuden vetovoima – tarpeet ja tekijät. Vetovoimainen teollisuus vuonna 2022 tarjoaa näkemyksen tekijöihinsä, tarpeisiin, mutta myös muuttuneeseen maailmantilanteeseen. Teema on ajankohtainen ja laajasti koskettava. Aikamme kaipaa ymmärrystä ja yhteistyötä, asiantuntevaa ammatillisuutta unohtamatta. Alihankinta tarjoaa keskustelua, oivalluksia ja ratkaisuja.

Keskusteluja, oivalluksia ja ratkaisuja tarjoaa myös Delva. Löydät meidät Hämeenlinnan ständiltä C 220. Metallin 3D-tulostus on välttämätön osa melkeinpä jokaisen yrityksen keinovalikoimaa. Keskustellaan tavoista, joilla sinun yrityksesi voisi hyötyä tulostuksesta.

Hyödyntääpä yrityksesi metallitulostusta jo laajemmin tai suunnittelee ensimmäisiä tulostuksiaan, Delvasta saat itsellesi kumppanin, joka taipuu tarpeisiisi. Toteutamme valmiit suunnitelmasi tai kehitämme yhdessä ne. Sinä päätät. Keskustellaan messuilla mistä lähdetään liikkeelle.

Voit sopia kanssamme tapaamisen etukäteen täältä.

 

Tervetuloa!

ALIHANKINTA
27.–29.9.2022

ti–ke 9–17, to 9–16
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Me Delvassa tulostamme taidolla metallisia 3D -komponentteja teollisuudelle. Delva on osa asiakkaiden kehittyvää arvoketjua ja tarjoaa palveluja ja tukea kaikessa 3D-tulostukseen liittyvässä. Suomen laajimman materiaalivalikoiman, syvän tulostusosaamisen ja 3D-tulostuksen mahdollisuuksien ymmärtämisen avulla voimme maksimoida teollisen 3D-tulostuksen hyödyt organisaatiossasi.